Monogram med text

Tillfälligt stopp på specialbeställningar

Jag har för närvarande inte tid att ta mig an specialbeställningar. Det går fortfarande alldeles utmärkt att handla ett av de tusentals monogram som finns på siten!

Om du vill ha en bild som innehåller text går det utmärkt att kontakta mig på monogram@monogramsidan.se! Det kan till exempel vara era förnamn, ert efternamn eller datum för vigsel.

För att resultatet ska bli så bra som möjligt behöver jag följande information vid förfrågningar:
  • Primärt syfte med bilden (t.ex. bröllopsinbjudningar, brevhuvud etc.)
  • Förnamn
  • Efternamn
  • Färgönskemål
  • Ev. bröllopsdatum och tema.
Har du egna idéer om hur du vill att bilden ska se ut så försök gärna beskriva dem för mig i mailet! Finns det exempel på en bild du tycker om här på sidan hjälper det också mig att förstå vad du/ni vill ha. Skulle du vilja ha en särskild bildstorlek i cm är det bara att säga till så ordnar jag det.

Eftersom du kanske inte vill ha din bild offentlig (det är ju t.ex. synd om bröllopsgästerna ser bilden före inbjudningskortet) kommer dessa bilder inte att visas på monogramsidan, utan skickas till dig via mail. Du får ett mail som innehåller flera små bilder med olika förslag med copyright-text på. Hittar du någon bild du vill använda betalar du den via PayPal, och får den riktiga bilden med upplösning 300 dpi och utan copyright-text.

Kostnaden för ett sådant monogram är 250 SEK.

Bilder med exempel av tidigare arbeten

Raynolds Fox 3


Amber & Jermarcus 31 Ian & Julia 8


Kati & Jeff 4 Pernilla & Tony 2

Veronica & Tomas 6

Arnica & Eddie Zimmerman 4

Anne Lou hgm 13

Eddie & Arnica 5

HGM 15 HGM 9

Molly & Matt 6 RWI 1